0 Comments
Vegan hummus bagel.

Dacă te-ai plictisit de meniul zilnic și ai chef de ceva nou – îți propunem bagelul cu humus și măsline, ușor de preparat și plin de savoare 🙂

Năutul își are originea în Orientul Mijlociu, fiind folosit în diferite tipuri de bucate datorită beneficiilor pe care le are. Este o sursă importantă de proteine, înlocuind cu succes carnea și are un conținut bogat de fibre, vitamine B6 şi B9, acid folic, mangan şi minerale precum:  fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc.

Boabele de năut pot fi folosite în salate sau sub forma unor preparate precum falafelul, cușcuș sau humus. Preferatul nostru este humusul, fiind ușor de realizat: 1 bol de năut + 1/3 bol pastă de susan + 2 linguri de ulei de măsline + 2 linguri de suc de lămâie + 1 căţel de usturoi.

După ce ați preparat humusul, mai aveți nevoie doar de roșii, măsline și salată verde și veți avea gustarea perfectă – sănătoasă și delicioasă!

Ingrediente:

  • hummus;
  • măsline negre;
  • roșii;
  • salată verde;

Dacă n-ai chef să-l faci, hai pe la noi in West Gate și îți pregătim unul pe loc!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.