0 Comments
Preparation of the bagel

De ce să alegi bagelul Somonel? Pentru că este super delicioooos. Glumim. Probabil cel mai simplu răspuns ar fi pentru că este super sănătos dar după cum v-am obişnuit, încercăm să vă prezentăm doar produse sănătoase aşa că vă spunem altceva: conţine Omega 3.

Există studii recente cu ajutorul cărora s-a constatat faptul că acizii grași Omega 3 au beneficii importante în cazul anumitor boli, prin prevenirea apariției lor (în cazul bolilor de inimă) sau prin combaterea efectelor negative (în cazul colesterolului ”rău” mărit). Amintim aici doar câteva dintre ele: boli inflamatorii, depresie, brain health sau prevenirea îmbătrânirii mentale, boli cardiovasculare.

Somonelul nostru conţine şi salată verde, despre care nu ştiu dacă v-am mai spus dar  previne constipația și ajută la detoxifierea colonului. Poate fi folosită cu succes pentru vindecarea altor tulburări gastrointestinale şi datorită conținutului mare de vitamina C, mărește rezistenta la infecții și virusuri. Cu toţii ştim că atunci când se trece de la un anotimp la altul (iarnă-primăvară în cazul actual) suntem expuşi gripelor întârziate, aşa că de ce să nu ne protejăm printr-o alimentaţie corectă?

Ingrediente:

  • cream cheese;
  • bucățele de somon norvegian afumat;
  • roșii;
  • salată verde;

Poţi să îl prepari acasă uşor şi rapid sau poţi să treci pe la noi, pe la rulotă, în WestGate şi îl iei gata făcut.

P.S.: a se servi cu caffe latte!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.