0 Comments
Iberic Bagel.

După cum v-am obișnuit, în fiecare săptămână vă împărtășim o rețetă simplă de care vă puteți bucura alături de cei dragi când aveți poftă de un snack sănătos.

Astăzi ne-am gândit să vă prezentăm bagelul iberic, având în vedere vremea faină de care am avut parte. Trecerea spectaculoasă de la -10 grade de acum câteva zile, la 21 de grade astăzi, m-a dus cu gândul la căldure, soare, mare, vacanță … și peninsula Iberică. Cine n-are vrea să fie acum în Spania  sau Portugalia?

Ce ingrediente conține bagelul nostru special? În primul rând chorizo – un salam crud, specific peninsulei Iberice care, în perioada colonizării, a ajuns până în Mexic şi America de Sud unde a rămas popular până azi. Numele de chorizo este folosit în Spania, în timp ce în Portugalia este cunoscut sub denumirea de Chouriço. El se prepară din carne de porc iberic amestecată cu sare, paprică (ce îi oferă culoarea portocalie şi gustul specific) şi usturoi.

Adăugăm un sos dulce-acrișor pentru o explozie de savoare și cream cheese pentru ca bagelul să fie soft și cremos. În ceea ce privește legumele, puteți adăuga tot ceea ce vă place, noi preferăm să folosim doar roșii proaspete și salată verde. Bagelul este simplu de preparat, exotic, diferit de conceptul de tradițional și oferă o experiență unică, iar norocul tău este că îl poți comanda online – Iberic – dacă nu ai chef să gătești sau dacă ai drum spre West Gate, te așteptăm cu drag, ba chiar îți preparăm și o cafea delicioasă!

Ingrediente:

  • chorizo picant;
  • cream cheese;
  • sos dulce acrișor;
  • roșii;
  • salată verde;

 

Bon appétit!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.