0 Comments
Making a bagel

În sfârșit, a venit weekend-ul. E sâmbătă, februarie și pare așa o zi mohorâtă, nu tu soare, nici prea multe grade cu plus. După o săptămâna încărcată la muncă, în sfârșit avem posibilitatea să lenevim toată ziua în casă, să ne uităm la un film sau să citim o carte.

Problema pe care eu o întâlnesc cel mai des este: ce mâncăm azi? Primul gând care-mi trece prin cap este: hai la McDonalds sau hai să comandăm o pizza. Cu siguranță n-am starea necesară să gătesc și vreau și ceva rapid. Însă, de vreo câteva săptămâni, experimentez noi obiceiuri. Mi-am zis că ajunge cu mâncarea nesănătoasă, cu zaharul în exces – așa că azi mi-am făcut un cappuccino delicios neîndulcit. Cu fast food-ul am rărit-o considerabil, deși e tare greu cu atâtea in jurul meu. Am renunțat la patiserii dimineața și încerc să am un mic dejun sănătos și consistent zilnic.

Astăzi, fiind toată ziua acasă, a apărut inevitabila întrebare: ce mâncam azi? Aveam pofta de ceva special și rapid care sa ne astâmpere foamea. Așa că am dat o fugă la frigider să văd ce mai am pe acolo și am dat de pesto. Nu v-am spus, dar eu mi-s mare fan pesto, poate pentru că îmi amintește de Italia și acum fie vorba între noi, cine nu iubește Italia?Am băgat câțiva bageli la cuptor iar după ce s-au rumenit fain am adăugat pe rând pesto, mozarella, salată verde și roșii. Mix-ul de legume cu mozarella și pesto au un gust absolut delicios – vă recomand să îl încercați. Nu-i nici complicat de făcut și cu siguranță ține loc de o gustare nesănătoasă. Eu i-am mulțumit pe cei din jurul meu care recomandă cu drag bagel-ul cu mozarella și pesto.

Mozzarella pesto bagel.

Ingrediente:

  • pesto;
  • mozarella;
  • roșii;
  • salată verde;

Dacă aveți chef in timpul săptămânii, dar n-aveți timp deloc să îl gătiți, îl găsiți aici: Mozzarella si pesto bagel.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.