0 Comments
Dulceata bagel and Orange Mellow lemonade

Cu toții simțim adeseori nevoia de o gustare delicioasă. De preferat ar fi să fie și sănătoasă. Cum în jurul nostru auzim despre efectele nocive ale zahărului, E-urile din alimente, cu greu găsim un produs care să ne satisfacă în proporție de 100%.

Fie că vorbim de o zi încărcată la muncă, cu ședințe interminabile, fie că vorbim de un mic dejun copios pe care ni-l dorim sau despre un snack în mașină, în drum spre munte – sună bine, având în vedere că weekend-ul a sosit deja, nu-i așa ? – o gustare apetisantă este întotdeauna binevenită.

Bagel-ul pe care îl propunem pentru rețeta de săptămâna aceasta o să vă bucure papilele gustative. Iubit atât de către copii, cât și de adulți, bagelul cu cream cheese și dulceață este ușor de făcut, rapid și sănătos.

Cream Chesse and Jelly Bagel.

Ingrediente:

  • cream cheese home made;
  • dulceață acrișoară de Râureni;

Este rapid de făcut, savuros, cu un gust plin de personalitate. Noi preferăm să îl servim cu un suc de portocale de la Mellow Orange.

Daca aveți chef de ceva diversificat dar vreti să vă relaxați, nu să gătiți, noi suntem alături de dvs.: puteți comanda online un BagelBox customizat iar noi îl livrăm cât de repede putem!

Custom Bagel Box

Write a comment:

*

Your email address will not be published.