0 Comments
Sunday Peanut butter.

Pentru că nouă ne place foarte mult untul de arahide şi pentru că este foarte sănătos, vă propunem astăzi câteva reţete simple şi delicioase, pe care le puteţi încropi dimineaţa pentru un mic dejun consistent.

Este bine de reţinut faptul că untul de arahide este o sursă importantă de proteine, fiind un snack foarte săţios. Dacă proteinele nu v-au convins, să ştiţi că acesta conţine vitamina E, care este un antioxidant, magneziu, care ajută la sănătatea fizică a muşchilor, oaselor şi sănătatea psihică, dar şi cantităţi mici de zinc şi vitamina B6, importante pentru imunitate.

1. Unt de arahide si gem

Sună cunoscut, nu-i aşa ? Parcă ne vin câteva flashback-uri din filmele pe care le-am văzut de-a lungul timpului, fiind mic dejunul preferat al americanilor. Reţeta e simplă: o felie de pâine, o lingură de unt de arahide şi una de gem. Înlocuind untul tradiţional – cu toţii mâncam dimineaţa când eram copii – cu cel de arahide veţi observa că veţi căpăta o senzaţie de saţietate până la orele amiezii.

2. Milkshake cu unt de arahide si ciocolată

Dacă sunteţi fani ai milkshake-urilor, cel cu unt de arahide este super simplu de făcut. Aveţi nevoie de doar de 300 ml de lapte, o lingură de unt de arahide, două linguri de sirop de ciocolată și gheaţă. Mixaţi bine untul de arahide pentru ca acesta să se topească in lapte iar apoi adăugaţi siropul de ciocolată şi gheaţă. Enjoy it!

Peanut Butter

3. Toast cu unt de arahide şi banane

Altă gustare delicioasă este toast-ul cu unt de arahide și banane. Se prăjeşte pâinea, se adaugă o lingură de unt de arahide și se ornează cu banane şi scorţişoară. Este rapid, ideal pentru micul dejun şi o sursă importantă de proteine.

Dacă v-am convins, noi vă propunem să încercaţi untul de arahide Sunday. Este 100% natural, făcut de noi cu mult drag. Nu conţine amelioratori, conservanţi, sare, zahăr sau ulei.

Comandă online: Unt de arahide

Write a comment:

*

Your email address will not be published.