0 Comments
Bgel with Egg

Dacă săptămâna trecută am vorbit despre bagel-ul cu pesto și roșii uscate, astăzi vă vom povesti despre unul dintre produsele de care noi suntem foarte încântați: Egg & bacon bagel.

Știm cu toții cât de important este să ai un mic dejun sănătos și consistent în fiecare dimineață, acesta fiind considerat cea mai importantă masă a zilei. Corpul nostru are nevoie de nutrienți, vitamine și minerale pentru a face față unei zile încărcate. Doar asta ne dorim cu toții, nu-i așa? Să fim plini de energie, cât mai activi și cât mai eficienți în mijlocul acestei jungle urbane.

Pentru că noi ne gândim la sănătatea și buna dispoziție a clienților noștri, vă propunem acest bagel delicios, perfect pentru zilele friguroase de iarnă. Rețeta este destul de simplă: se scoate bagel-ul de la cuptor cu zâmbetul pe buze și se adaugă cream cheese. Batem oule, facem omleta și o adăugăm la bagel. Pentru savoare, punem bacon și un sos de roșii proaspăt, absolut fantastic, pe care îl facem cu mare drag pentru voi.

Bacon and egg bagel.

Ingrediente:

  • Cream cheese;
  • Omletă;
  • Sos de roșii;
  • Bacon;

V-am spus deja, rețeta este destul de simplă însă rezultatul este minunat. De ce? Pentru că în fiecare dimineață dorim să vă oferim o experiență matinală remarcabilă. Dacă nu ne credeti, noi vă propunem un mic experiment: give it a try!

Ne găsiți în fiecare dimineață, de luni până vineri, în Pipera (lângă stația de metrou) sau în Westgate (Preciziei). Or, even better, daca te simți cam leneș în dimineața aceasta, poți oricând comanda online pe Sunday.

We are waiting for you!

P.S.: a se servi cu un cappuccino perfect de la Sunday Bagels and Coffee!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.