0 Comments
Sun dried tomato bagel

Ei și-acum că s-au terminat sărbătorile de iarnă – cu purcel, sărmăluțe, salată de boeuf și toate bunătățile gătite în casa copilăriei, de către mama – parcă simțim că e nevoie să ne întoarcem la un meniu mai light, nu-i așa ? Legume, fructe, salate, dăm buzna în supermarketuri să alegem cele mai sănătoase alimente, produse bio pentru o detoxifiere rapidă.

Și pentru că noi suntem în ton cu perioada, vă propunem un mic dejun copios și sănătos pentru că avem produsul perfect pentru diminețile monotone de ianuarie : un bagel cu roșii uscate la soare și pesto ! Sună bine, nu-i așa ? Parcă ne vin felurite idei când auzim de soare, mai ales în perioada asta monotonă– căldură, mare, vara. Nu mai vorbesc despre beneficiile pe care roșiile uscate le au : bogate în fier, fibre sau chiar magneziu. Și pesto ! Când spui pesto, spui Italia, vacanță de vară, mirosul îmbietor de busuoic, cu oleacă de usturoi ! Vă spunem noi – sănătate curată!

Cream cheese pesto, sun-dried tomatoes bagel.

Rețeta bagel-ului nostru este chiar simplă. Nu conține decât produse naturale, avem grijă să fie proaspete în fiecare dimineață, astfel încât să vă bucure papilele gustative :

  • Creem cheese;
  • Roșii uscate la soare;
  • Pesto;
  • Salată verde;

Nu ți s-a făcut poftă deja? Imaginează-ți atunci o chiflă proaspăt scoasă de la cuptor, nu-i așa că miroase fain?

Noi te așteptăm pe la rulotă, suntem gata să îți servim un bagel cu o cafea, să îți bucurăm diminețile reci de iarnă.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.